• حداقل سرمایه : 0 تومان
  • زمان بازدهی: کوتاه مدت
  • بازار هدف : عموم مردم
ساخت انیمیشن علاوه بر کلی متقاضی و درآمد بالا منجر به کلی پیشرفت و ترقی مالی می شود.

انیمیشن سازی


** وقت شما برای ما بسیار ارزشمند است **

** مطالبی که در ادامه میخوانید صرفا برای سئو بوده و ارزش مطالعه ندارد **


 انیمیشن یا همان برنامه کودک، البته بهتر است بگوییم برنامه بزرگ ها شاید شما خودتان هم از علاقه مندان به انیمیشن باشید. با وجود انیمیشن های منحصر به فرد و با کیفیت امروزی طرفداران انیمیشن دیگر بر اساس سن کم دسته بندی نمی شوند . در واقع اکثر مردم با هر سن و سالی انیمیشن می بینند.

پیشنهاد می کنیم حتما به ایده فتوشاپ ویژه عکاسان، شغلی جذاب و پر درآمد سری بزنید.



اگر بخواهیم تعریف کامل تری از انیمیشن داشته باشیم باید بگوییم شیوه ای است که در آن عکس ها به صورت تصاویر متحرک ظاهر می شوند، به اصطلاح به این کار فریم، به فریم هم اجرا کردن می گویند که به هر عکس یک فریم گفته می شود.

انیمیشن ساده

چند ورق کاغذ روی هم بگذارید. بر روی اولین ورق شکل مورد نظرتان را بکشید مثلا یک جوانه. بر روی ورق بعدی همان جوانه را با کمی تفاوت بکشید مثلا کمی رشد کرده است. همینطور به کشیدن ادامه دهید تا در صفحه آخر جوانه به گل تبدیل شود و ورق بزنید صفحه هات را، به همین راحتی شما یک انیمیشن سنتی ساخته اید.


انیمیشن ساده/سنتی


انیمیشن کامپیوتری

همانطور که گفتیم تمامی انیمیشن ها از عکس هایی تشکیل شده اند که پشت سر هم با زمان معینی به نمایش درمی آیند. انیمیشن کامپیوتری هم فرایندی است که از کامپیوتر ها برای ساخت انیمیشن متحرک دیجیتالی استفاده می کنند این نوع انیمیشن ها می توانند دو بعدی یا سه بعدی باشند.

پیشنهاد می کنیم مطلب کسب و کار اینترنتی را بخوانید. 


انیمیشن کامپیوتری


انیمیشن های ۳ بعدی مراحل مختلفی را طی می کنند مانند:

    طراحی و ساخت مدل کاراکتر و اشیا (Character Design & Modeling)

    تکستچرینگ (Texturing)

    ریگینگ (Rigging)

    انیمیتینگ (Animating)

    سیمیولیشن (Simulation)

    رندرینگ (Rendering)

می توان گفت انیمیشن های ۲ بعدی هم از این روش ها پیروی می کنند اما به نوعی دیگر که گاهی وقت ها حتی ممکن است زمانبر تر از نوع ۳ بعدی خود باشد. 


انیمیشن دو بعدی و سه بعدی


استاپ موشن چیست؟

استاپ موشن نوعی انیمیشن است که در آن اشیای فیزیکی مثل خمیربازی با اندازه های کوچک بین فریم های عکس به صورت جداگانه دستکاری می شوند. این تغییرات به این گونه ست که، هنگام پخش فریم ها به نظر می رسد اشیا به صورت مستقل درحال حرکت هستند. استاپ موشن زیر مجموعه هایی دارد که از روش کلی استاپ موشن پیروی می کنند اما به طور متفاوت که به برخی از آنها اشاره می کنیم.

توصیه می کنیم مقاله عکاسی، شغلی هنری و پر درآمد را ببینید.


استاپ موشن


کِلی انیمیشن (Clay Animation)

در ساخت کلی انیمیشن از موادی به اسم کلی تون یا همان خمیر بازی استفاده می شود. با استفاده از این مواد کاراکتر  اشیا مورد نظر خود را ساخته و در هر فریم شکل آنها را تغییر می دهند به طوری که در آخر ما آنها را به صورت فیلمی که هر کاراکتر به خودی خود حرکت می کند می بینیم.


کلی انیمیشن/ Clay Animation


کات اوت انیمیشن (Cutout Animation)

در کات اوت انیمیشن از کاراکترهای فلت که از کاغذ ساخته شده اند استفاده می شود و برای بک گراند هم از متریال هایی مثل کاغذ، پارچه سفت، کارت و یا حتی عکس استفاده می شود.


کات اوت انیمیشن


آبجکت انیمیشن (Object Animation)

در آبجکت انیمیشن همانطور که از اسمش مشخص است در ساخت آن از اشیا استفاده میشود و هیچ یک از کاراکترها، بک گراند و غیره دست کشیده نیستند مانند اسباب بازی، بلوک ها، عروسک و غیره.


ابجکت انیمیشن


پیکسیلیشن انیمیشن (Pixilation)

پیکسل کمی متفاوت تر از روش های بیان شده است از این لحاظ که از بازیگر های واقعی در هر فریم به جای اشیا استفاده می شوند. مانند روش های دیگر هر بازیگری از یک ژست شروع می کند و در هر فریم ژست خود را تغییر می دهد. بازیگر به نوعی عروسک زنده استاپ موشن است.

پیشنهاد میکنیم مطلب سرمایه گذاری در بازار تولید کلید برق و پریز بخوانید .


پیکسیلیشن انیمیشن


 این چهار نوع انیمیشن از روند استاپ موشن پیروی می کنند و می توان گفت معروف ترین عضو های استاپ موشن هستند.

پایانی

همانطور که گفته شد انیمیشن ها طرفداران بسیاری دارند و شما با به کار گیری یکی از روش هایی که گفته شد می توانید کلی مخاطب و درآمد پیدا کنید از همه مهم تر پیشرفت و ترقی چشمگیری به دست بیاورید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

متن وارد نشده است

متن وارد نشده است

تا کنون نظری ثبت نشده!

شما اولین نفری باشید که به این ایده نظر می دهید.

ایده های مرتبط