حتما دیدین یک سری کلیپ رو که یک عکاس میره و بصورت یهویی از مردم عکس میگیره . معمولا قشنگ ترین عکس ها همین عک هان .
واقعا خوشتیپ ترین و باحال ترین عکس هان . نه تنها میتونین بهشون بدین این عکسا رو و برند بشه کارتون بلکه شاید حاضر بشن پول خوبی بدن برای اینکار . حتی میتونین یک ایده رو عملی کنین اونم اینکه زمانی که دو تا عاشق باهم میرن بیرون به گردش خیلی عکسای جذابی میتونین ازشون بگیرن . طوری که پسره میدونه جریان چیه ولی دختره خبر نداره . عکسای خیره کننده ای عکاس میتونه از راه دور بگیره که دو طرف روحشون هم خبر نداره . و بعد توی یک مراسم یا تولد میتونه اون عکسای قشنگ و جذاب رو نشون طرفش بده .
** وقت شما برای ما بسیار ارزشمند است **
** مطالبی که در ادامه میخوانید صرفا برای سئو بوده و ارزش مطالعه ندارد **
عکاسی
عکاسی را به نام های جالب دیگری هم می شناسند به مثال فرتونگاری یا فوتوگرافی. این هنر در بیشتر کشورهای جهان به اسم فوتوگرافی شناخته می شود که ریشه یونانی دارد فوتو به معنای نور و گرافی به معنای ثبت یا نگارش است.بنابراین فوتوگرافی به معنای نقش کردن با نور است.
پیشنهاد می کنیم مطلب کسب و کار اینترنتی را بخوانید.
عکاسی یعنی ثبت و ایجاد یک تصویر؛
که در دو مرحله انجام می شود:
1. به دست اوردن تصویر به وسیله دوربین و ثبت آن روی نگاتیو(فیلم) یا گیرنده تصویر الکترونیکی
2. ظاهر کردن تصویر مخفی حاصل از دوربین عکاسی و پایدار کردن آن
در این فرایند، دریافت و ثبت نور بر روی یک سطح حساس به نور، مانند نگاتیو یا گیرنده تصویر، باعث می شود الگوهای(نقره کلرید یا گیرنده) تأثیرگذارد و باعث ثبت تصاویر گردد.عکاسی دارای سه جنبه علمی، صنعتی و هنری است؛به عنوان یک پدیده علمی متولد شد،به شکل یک صنعت گسترش یافت و به عنوان هنر تثبیت شد.
کشف عکاسی
عکاسی توسط یک فرد کشف و تکمیل نشدهاست، بلکه نتیجه تلاش بسیاری از افراد در زمینههای مختلف و اکتشافات و نوآوریهای آنان در طول تاریخ است و سالها پیش از اختراع عکاسی، اساس کار دوربین عکاسی وجود داشتهاست اما نخستین تصویر لیتوگرافی نوری در سال ۱۸۲۲ میلادی توسط مخترع فرانسوی، ژوزف نیسهفور نیِپس تولید شد و پس از آن توانست عکسی دائمی از طبیعت به نام اصطبل و کبوترخانه را خلق کند. او با همکاری لوئی داگر، آزمایشهایی را بر ترکیبات نقره براساس یافتههای یوهان هاینریش شولتز انجام دادند و داگر در سال 1837 توانست روش داگرئوتایپ را اختراع کند.
عکس سه رنگ
تئوری عکس رنگی سهرنگ، توسط جیمز کلرک ماکسول در سال ۱۸۵۵ پیشنهاد شده بود. برپایهٔ نظریهٔ او، نور مرئی از سه رنگ اساسی قرمز، سبز و آبی، تشکیل شدهاست. پس فیلمی از سه لایه ساخت که هر لایهٔ آن نسبت به یکی از سه رنگهای اولیه حساس بود و توانست نخستین عکس رنگی را در سال ۱۸۶۱ به ثبت برساند.
عکاسی آنالوگ
جورج ایستمن در سال ۱۸۸۴ میلادی فیلم رول را که فیلمی از جنس پلاستیک آغشته به امولسیون ژلاتینی است را ابداع کرد و با ساخت دوربین جعبهای در سال ۱۸۸۸، عکاسی را برای مردم عادی مقرون به صرفه نمود و تحول مهمی در عکاسی ایجاد کرد. ادوین لند نوعی دوربین آنالوگ ظهور فیلم فوری موسوم به دوربین پولاروید را اختراع کرد که بلافاصله پس از عکسبرداری، نسخهٔ چاپشدهٔ عکس را پرینت میکردند و عکس گرفتهشده یک دقیقه بعد و در مدلهای جدیدتر تا چند ثانیه بعد، قابل رویت بود.
ادوین لند نوعی دوربین آنالوگ ظهور فیلم فوری موسوم به دوربین پولاروید را اختراع کرد که بلافاصله پس از عکسبرداری، نسخهٔ چاپشدهٔ عکس را پرینت میکردند و عکس گرفتهشده یک دقیقه بعد و در مدلهای جدیدتر تا چند ثانیه بعد، قابل رویت بود.
فرایند عکاسی آنالوگ
در عکاسی آنالوگ، باید تمامی تدبیرات اعم از: اصلاح رنگ، نور و کنتراست را پیش از نوردهی انجام داد. چون تقریباً پس از نوردهی و ظهور فیلم، در این خصوص کار زیادی نمیشود انجام داد. ظهور در عکاسی به معنای مواجهه دادن فیلم عکاسی یا کاغذ عکاسی با مواد شیمیایی است که باعث تبدیل شدن فیلم به یک تصویر منفی (نگاتیو) یا مثبت (اسلاید)، یا کاغذ به تصویر عکس میشود در حالی که عکاسی دیجیتال به فرایند ثبت تصاویر به وسیلهٔ دریافت و ثبت نور بر روی سطح حساس به نور سنسور الکترونیکی گفته میشود. الگوهای نوری بازتابیده شده یا ساطع شده از اشیاء بر روی سطح حساس به نور سنسور تأثیر میگذارد و باعث ثبت تصاویر میگردد.
پس از بررسی مفهوم عکاسی و تاریخچه کشف آن میخواهیم به انواع آن بپردازیم.
انواع عکاسی
⦁ عکاسی خبری
در عکاسی خبری پیام و هدف اصلی عکس های خبری یا فتوژورنالیسم خبری است.
⦁ عکاسی شب
در این نوع عکاسی عکاسان در شب و تاریکی هوا از فضا عکس می گیرند. از دیافراگم های بسته و زمان های نوردهی طولانی در این نوع عکاسی استفاده می شود.
توصیه می کنیم مقاله معلم خصوصی، یک ایده پر درآمد با سود خالص را مطالعه کنید.
⦁ عکاسی ماکرو
در این نوع از عکاسی، عکاسان از نمای نزدیک و بطور معمول از سوژه های کوچک عکس می گیرند.
⦁ عکاسی صنعتی
در عکاسی صنعتی که یکی از شاخه های عکاسی است، عکاس از فرایندهای تولید، محصولات، سازمان کار، کارکنان و یا تجهیزات سازمانی به سفارش یک سازمان صنعتی عکسبرداری می کند.
⦁ عکاسی معماری
عکاسی معماری یکی از انواع عکاسی است که در آن از آثار معماری و ساختمان ها عکسبرداری می شود و دو فاکتور زاویه دید و نوع لنز بسیار پراهمیت است زیرا آثار معماری بزرگ بوده و عکاس نمی تواند از آن ها فاصله بگیرد.
⦁ عکاسی اجسام بی جان
یکی از سبک های عکاسی است که تصاویر اشیاء محیط پیرامون و بی جان و غیر متحرک را ثبت می کند. هدف اصلی در عکاسی طبیعت بی جان بیان ایده و مفهومی خاص به ساده ترین شکل می باشد. در این سبک که بسیار دشوار است، عکاس باید توانایی نورسنجی دقیق داشته و از ذوق ترکیب بندی بالا برخوردار باشد.
⦁ عکاسی حیاط وحش
در این نوع عکاسی، عکاسان با استفاده از لنز تله و سه پایه از حیات وحش و حیوانات و جانوران عکس می گیرند.
⦁ عکاسی نجومی
یکی دیگر از سبک های عکاسی که در آن به روش های مختلف و به وسیلهٔ تلسکوپ از ستاره ها و سیارات عکس گرفته می شود. زمان نوردهی این عکس ها چند دقیقه تا چند ساعت است.
پیشنهاد می کنیم حتما ایده پژوهشگری یک فرصت شغلی جهانی را ببینید .
⦁ عکاسی ورزشی
یکی از انواع عکاسی است که عکاس با لنزهای قدرتمندی مانند تله و زوم از صحنه های ورزشی و ورزشکاران عکس می گیرد. برای این نوع از عکاسی دوربین باید قابلیت استفادهٔ مکرر از شاتر را داشته باشد.
⦁ عکاسی پرتره
عکاسی پرتره یک عکس ساده نیست و در آن از چهرهٔ انسان عکسبرداری می شود و ویژگی های فردی، افکار، اخلاق مد نظر عکاس قرار می گیرد.
⦁ عکاسی طبیعت
عکاسی طبیعت یکی دیگر از سبک های عکاسی است که در آن بدون اینکه اثر مستقیم یا غیر مستقیمی از حضور انسان وجود داشته باشد، از گیاهان، جانوران، کوه ها یا صخره ها عکس گرفته می شود و در آن نباید گیاهان پرورش داده شده از سوی انسان، راه ها، حیوانات اهلی یا حیوانات وحشی خارج از محیط زیست وجود داشته باشند.
⦁ عکاسی از مناظر
در این نوع عکاسی حضور انسان یا عناصر انسانی اشکالی ندارد و در آن عکاسان با استفاده از لنز واید، سه پایه از جهان پیرامون و مناظر عکسبرداری می کنند. در این نوع از عکاسی از بسته ترین دیافراگم (11 تا 22) برای به دست آوردن بیشترین عمق میدان استفاده می شود.
شغل عکاسی
همانطور که در تاریخچه عکاسی گفته شد، عکاسی شغلی قدیمی و مورد پسند خاص و عام است. شما به عنوان یک عکاس هرگز بدون مراجعه کننده نمی مانید.دوست داران عکاسی به حدی زیاد هستند که پس از مدتی که مورد شناسایی اطرافیانتان قرار بگیرید و خیلی ها بفهمند شما عکاس هستید از پس مشتریانتان برنمی آیید.
به این نوع شغل، شغل هدفمند می گویند چرا که در این شغل جای پیشرفت بسیاری وجود دارد. در نخست یک عکاس مبتدی که با مرور زمان شناخته می شوید و سپس با گذشت زمان مراجعه کنندگان فراوانی را تجربه خواهید کرد؛ به حدی که مجاب به گسترش شغلتان می شوید.
اگر از دوست داران مشاغل خانگی و هنری هستید پیشنهاد می کنیم ایده تولید و طراحی دفترچه های برنامه ریزی ، ایده ای جدید و سودآور را ببینید.
در نتیجه اگر به دنبال یک صنعت هنری منحصر به فرد هستید پیشنهاد ما به شما هنر عکاسی است.
شما اولین نفری باشید که به این ایده نظر می دهید.