چرا یک سیاستمدار به وب‎سایت نیاز دارد؟

  • 01 شهریور 1399
  • 5 دقیقه
متفرقه
در دنیای مدرن امروز، پیشرفت فناوری و گسترده شدن دنیای ارتباطات و وسایل ارتباط جمعی به قدری زیاد است که کسی که قصد حضور در جایگاه مهمی چون یک سیاستمدار یا نمایندگی مجلس را دارد باید نسبت به ابزارها و فناوری‌های روز آشنایی کافی داشته باشد تا بتواند بخشی از تبلیغات خود را به فضای مجازی معطوف نماید.

کاربرد طراحی سایت انتخاباتی



افزون بر آنچه اشاره شد مردم از طریق سایت انتخابات و یا سایت نماینده، می توانند درخواست ها و نیازهای حوزه انتخابی خود را با کاندیداها در میان بگذارند و نماینده و اعضای ستاد انتخاباتی ایشان نیز در اسرع وقت می توانند در هر نقطه ای از کشور و در هر زمانی، به درخواست های مردم به راحتی پاسخگو باشند. به همین جهت ما این امکان را برای نمایندگان بوجود آورده ایم که با سفارش  و طراحی سایت انتخاباتی، از امکانات ویژه این طرح نهایت استفاده را ببرند. 


کاندیداها در طرح طراحی سایت انتخابات، می توانند زندگی نامه، خلاصه سوابق، برنامه های مدنظر، طرح های ویژه حوزه انتخاباتی خود، فرم های ارتباطات مردمی، فرم های درخواست های مردمی، آرشیو صوتی و تصویری، اخبار و اطلاع رسانی و امکانات متنوع دیگر را در قالب سایتی رسپانسیو به نمایش بگذارند.


آیتم های طراحی سایت انتخاباتی


1) آدرس سایت


 بر اساس تجربه، سایتی مورد توجه مردم قرار می گیرد که نام آن از گزینه های زیر انتخاب شده باشد :

 الف) نام کاندید   ب)سال انتخاباتی  ج) نوع انتخابات 


2) معرفی نماینده


نمایندگان برای آنکه بتوانند نظر مردم را برای رای دادن به خود جلب کنند ابتدا باید خود را به ایشان معرف نمایند. حال برای معرفی کافیست تا موارد زیر را با رعایت اصل صداقت بیان کنند.


2-1) محل تولد

2-2) نام دانشگاه های تحصیلات تکمیلی (میتواند شامل ذکر بورسیه های تحصیلی نمایندگان باشد)

2-3) سوابق اجرایی که میتواند شامل موارد زیر باشد:

الف) عضویت در کمیسیون ها

ب) سوابق انتخاباتی 

ج) آرای دوره های پیشین

د) خدمات ارائه شده تا کنون به کشور

ه) ذکر مقالات و تالیفات: با توجه به اینکه بخشی از مردم را دانشجویان تشکیل داده اند؛ ما نمایندگان را از طریق مقالات و تالیفاتی که تا کنون داشته اند به دانشجویان معرفی میکنیم.

و) ذکر پست دولتی یا خصوصی


سایت انتخاباتی


3) اهداف و برنامه ها


بعد از معرفی نماینده به مردم، اهداف و برنامه هایی که برای مجلس آینده دارند را در چهارچوب زیر بیان می کنیم:

الف) طرح های مجلس آینده

ب) بررسی شرایط موجود و مسائل داخلی و خارجی

ج) نقد ها و راهکارهای نماینده


4) ارتباط با کاندیدا


ارتباط با کاندیدا بستری برای نمایندگان است تا نظرات و هدف های مردم را بشنوند و با پاسخ به نظراتشان تعامل خود را با مردم بیشتر کنند که ما از راه های زیر این بستر را فراهم می کنیم:

الف) ارتباط با نخبگان از طریق ایمیل دانشجویی : دریافت نظرات و رویکردهای دانشجویان برا ی حل مسائل کشور

ب) فرم ارتباط با ما: طبق انتخاب نماینده که چه فیلدهایی برای ارتباط مردم با خودش نیاز دارد.

ج) آدرس ستادهای انتخاباتی

د)شماره های تماس

ه) ایمیل

و) پیامک: با ارسال پیامک به مردم میتوان از ایشان به مشاهده رزومه نماینده در سایت دعوت به عمل آورد.

ز) لینک شبکه های اجتماعی نمایندگان

ح) لینک صفحات شبکه های اجتماعی طرفداران و کمپین های تبلیغاتی نمایندگان.

5) محتوای چند رسانه ای


چنانچه پیش از این ذکر شد بهترین شیوه ارتباط با مردم از طریق تصویر، ویدئو و محتوای چندرسانه ای ممکن میشود که شامل موارد زیر است:

الف) آرشیو مصاحبات: از آنجا که ارتباط سمعی و بصری تاثیر بیشتری نسبت به مکاتبه دارد؛ با قرار دادن آرشیو مصاحبات نمایندگان دسترسی مردم به نقطه نظرات آنها را آسان میکنیم. 

ب) آرشیو تصاویر خبری نمایندگان

ج) ویدئو سمینار ها و سخنرانی ها 

د) ویدئو و پوستر های کمپین های تبلیغاتی

 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

متن وارد نشده است

متن وارد نشده است

تا کنون نظری ثبت نشده!

شما اولین نفری باشید که به این ایده نظر می دهید.

مطالب مرتبط

مهارت ارتباطی چیست و اهمیت آن

انسان موجودی اجتماعی است، همین امر لزوم داشتن مهارت های ارتباطی را بیشتر می کند. مهارت های ارتباطی شامل دو نوع مهارت کلامی و غیر کلامی می شوند. وجود این مهارت ها در روابط بین فردی، کاری و تحصیلی بسیار ضروری هستند. مهارت های ارتباطی قابل یادگیری هستند و می توان با تمرین و آموزش آن ها را در خود تقویت کرد. عدم برقراری ارتباط موثر با دیگران می تواند به دلایل مختلفی چون عدم اعتماد به نفس و یا مشکلات دوران کودکی رخ دهد.

5 ۰ ۹۲۳

فتوشاپ چیست و چه کاربردهایی دارد؟

فتوشاپ به زبان انگلیسی Photoshop به معنی نما پرداز یک پردازشگر گرافیکی است تاریخچه فتوشاپ به قرن بیستم برمی گردد. فتوشاپ در ابتدا در سال 1987 توسط برادران جان و توماس نول ساخته شد. اولین نسخه منتشر شده از این نرم افزار در فوریه 1990 بود. این نرم افزار به کاربران امکان می داد فایل ها را با فرمت های مختلف در رایانه ها نمایش داده و ذخیره کنند. کاربران همچنین می توانستند رنگ ، تعادل و رنگ تصاویر را تنظیم کنند.

5 ۰ ۱۲۷۹

ایده های عالی برای موفقیت افرادی که دورکاری می کنند

پیشرفت سریع تکنولوژی و فناوری اگرچه باعث بیکاری بسیاری از اقشار جامعه شده، اما فرصت‌های زیادی برای برخی دیگر به وجود آورده است تا به کارهای نوین و خلاقانه‌تری روی بیاورند. از جمله کارهایی که طی چند دهه اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است، کسب و کارهای اینترنتی هستند.این مشاغل به افراد خدمات مختلفی ارائه می‌دهد، از جمله اطلاع‌ رسانی و اخبار، فروشگاه‌های آنلاین، سایت‌هایی جهت دانلود رسانه هرکدام از این بخش‌ها نیز به بخش‌های کوچک‌ تر تقسیم می‌شوند و در نهایت همه‌ این شاخه‌ها به یکدیگر متصل هستند.

8 ۰ ۱۵۱۸

جستجو حرفه ای در گوگل چیست؟

دنیای دیجیتال مارکتینگ هر روز در حال پیشرفت است و شما به عنوان فردی که در این عرصه فعالیت می‌کند، باید خود را موظف به یادگیری جدیدترین روش‌ها و متدهای بازاریابی دیجیتال کنید. فرقی ندارد که مدیر تیم بازاریابی دیجیتال، کارشناس تولید و بازاریابی محتوا، کارشناس سئو و بهینه سازی سایت هستید. داشتن اطلاعات به‌روز برای پیشرفت‌تان ضروری است.

5 ۰ ۹۴۳