صنایع دستی دریایی در مناطقی رونق دارد که نزدیک به دریا و ساحل هستند. این مناطق با توجه به شرایط اقلیمی خود، میتوانند مواد اولیه را در اختیار بومیان قرار داده تا صنایع زیبایی تولید کنند.
صنایع دستی دریایی با توجه به مواد مصرفی، ابزار تولیدی و روشی که در آن به کاربرده شده است، به دستههای مختلفی تقسیم میشود. صنایعی مانند معرق صدف و نقاشی روی صدف، از مهمترین رشتههای این صنعت محسوب می شوند. در رشته معرق صدف، افراد سعی میکنند با کنار هم قرار دادن تکههای صدف، طرح موردنظر را ایجاد کنند.
برای تولید این محصولات از صدف، مرجان و گوشت ماهی استفاده میشود. نقاشی روی صدف، همانطور که از نام آن پیدا است، با نگارگری و ایجاد طرحهای مینیاتوری بهوسیله قلم بر روی صدف، ایجاد میشود. این صنایع دستی بیشتر در شهرهای جنوبی کشور رواج دارد.
ایده نقاشی روی صدف، یک ایده هنری و خلاقانه است که افراد زیادی را به خود علاقه مند میکند و شما به راحتی میتوانید آن را انجام دهید. صدف ها جزو زیباترین چیزهایی هستند که افراد زیادی به آنها علاقه دارند و هنگام مسافرت به دریا برای خود صدف جمع میکنند.
شما میتوانید با نقاشی روی صدف ها، ایده های زیادی را پیاده سازی کنید؛ به طور مثال برای تولید تابلوهای تزئینی همراه با نقاشی و مواد خام طبیعی، زیورآلاتی مانند گردنبند، گل سینه، آویز ساعت، آویز موبایل و گیره مخصوص روسری استفاده میشود. مردم حتی از پولکهای ماهی نیز استفاده کرده و آنها را با ظرافت زیاد بر روی تابلوها به کار میبرند.
شما اولین نفری باشید که به این ایده نظر می دهید.