یادمه یک فیلم ساخته بودن که میتونست با وارد شدن به ذهن یک نفر اون بخش یا خاطره ای که میخواستی رو حذف کنی تا دیگه یادش نیاد
دسترسی به این کار و این قابلیت میتونه خیلی کمک بزرگی به انسان ها بکنه
مثلا بعد از یک شکست عشقی بزرگ بتونی بری یک سری قسمت ها رو از حافظت پاک کنی البته که نگهداشتن خاطرات خیلی خیلی مهمه ولی برای بعضی افراد تحمل این خاطرات در حد مرگ زجرآوره
** وقت شما برای ما بسیار ارزشمند است **
** مطالبی که در ادامه میخوانید صرفا برای سئو بوده و ارزش مطالعه ندارد **
همه افراد گاهی با هجوم افکار مزاحم رو به رو میشوند، اما آنچه باعث میشود کنترل ذهن دشوار شود، اضطراب است، زیرا اضطراب واکنشهای ناخوشایند دیگری را سبب میشود. تلاش فرد مضطرب برای انحراف ذهن باعث میشود افکار با شدت بیشتری به ذهن او بازگردند. اضطراب همچنین به تولید افکار مزاحم دیگر کمک میکند. بنابراین بهترین راه در درجه اول، کنترل اضطراب است.
دکتر دانیل وگنر (Daniel Wegner)، روانشناس آمریکایی، پژوهشهای گسترده ای درباره افکار مزاحم انجام داده و به این نتیجه دست یافته است که گریز از افکار مزاحم به پایداری آن در ذهن دامن میزند. به عبارت دیگر هر چقدر تلاش بیشتری برای فراموشی یا سرکوب افکار ناخوشایند انجام گیرد، تردد آن افکار در ذهن بیشتر میشود.
همه افرادی که دچار مشکل اضطراب هستند، باید به طریقی با افکار مزاحم خود کنار بیایند. افکار مهاجم و ناخوانده، افکاری ترسناک هستند از اتفاقاتی که ممکن است برای خود فرد یا کسانی که برای فرد مهم هستند بیافتد. به نظر میرسد این افکار از جایی خارج از کنترل افراد میآیند و محتوای آنها به ظاهر غریب و تهدیدآمیز است. محتوای افکار شما نامربوط است و برای کنار آمدن با آنها باید رویکردی متناقض داشته باشید. اگر بخواهید به هر ترتیبی درگیر افکارتان شوید، روی بیرون کردن آنها از ذهنتان پافشاری کنید و یا تغییری در رفتارتان برای دور ماندن از آن به وجود بیاورید، این تهدیدها فقط آن افکار را قویتر خواهد کرد.
کارهایی که باید انجام دهید:
سطح اضطرابتان را تشخیص داده و مراقب بالا و پایین رفتن آن باشید.
سعی کنید بدون پنهان کردن آن افکار، آنها را در ذهنتان نگه دارید. خودشان به خودی خود از ذهنتان بیرون خواهند رفت.
روی کنترل اضطرابتان در آن لحظه تمرکز کنید.
تنفس عمیق نیز میتواند کمکتان کند.
شما اولین نفری باشید که به این ایده نظر می دهید.