بسیاری از والدین فرزندانشان را در کنار مدارس، چه در ایام مدرسه و چه در اوقات فراغت، به کلاس های فوق برنامه ای مثل کلاس های ورزشی، زبان ، نقاشی و ... میفرستند اما زیاد شدن این کلاس ها و تداخل برنامه هایشان، کودکان و نوجوانان را خسته و بی حوصله میکند؛ علاوه بر این که شیوه ها و متد های آموزشی این کلاس ها هم، تفاوت چندانی با مدارس ندارد.
ایده تاسیس کانون خلاقیت کودک و نوجوان، از آنجایی شروع میشود که تمام پژوهشگران تربیتی و روانشناسان کودک و نوجوان، امروزه ثابت کرده اند که یادگیری باید از طریق متد ها و روش های گوناگون و خلاقانه صورت گیرد و باید کودک و نوجوان را با فرایند های حل مساله روبه رو کند. این کانون میتواند با جذب نیروی جوان و خلاق در حوزه های مختلف هنری و آموزشی، به برگزاری کلاس های تلفیقی و نوآورانه بپردازد.
یکی از بهترین ایده های برگزاری کلاس ها، آموزش از طریق حل مساله است، به این صورت که مربیان کودکان را با مساله ای درگیر میکنند و از آنها میخواهند تا هرکدام به شیوه های متفاوت و مطلوب خود به حل مساله بپردازند، از این طریق با استعداد ها و علایق کودکان آشنا شده و به آنها فرصت خلاقیت و نوآوری میدهند.
این کانون میتواند با استفاده از تجربیات روانشناسان و مربیان کودک و نوجوان، از بهترین روش های آموزشی بهره مند شود و فضایی شاد و سرشار از خلاقیت را برای کودکان و نوجوانان فراهم کند.
نظر شما درمورد این ایده تاسیس کانون خلاقیت کودک و نوجوان چیست؟
به نظر شما تاسیس یک کانون خلاقیت کودک و نوجوان چقدر در پرورش روحیه نوآوری کودکان موثر است؟ این کانون چه برنامه هایی میتواند داشته باشد؟
شما اولین نفری باشید که به این ایده نظر می دهید.