• حداقل سرمایه : 2000 تومان
  • زمان بازدهی: طولانی مدت
  • بازار هدف : عموم مردم
با وضع موجود ترافیک و سختی های حمل و نقل ، ماشین پرنده ایده ای جذاب خواهد بود.

گروهی از مخترعان اهل اسلواکی نوعی خودروی پرنده ساخته‌اند که مسیر بین فرودگاه بین‌المللی نیترا و فرودگاه براتیسلاوا را تنها در مدت ۳۵ دقیقه سپری می‌کند.

در ساخت خودروی پرنده جدید اسلواکی از موتور بی ام و بهره گرفته شده است و برای به حرکت درآمدن آن، همچون سایر خودروها از بنزین استفاده می‌شود. این پرنده زیبای پیشرفته، در سفر آزمایشی خود توسط خود سازنده، تا ارتفاعی بیش از دو هزار و ۵۰۰ متر از سطح زمین بالا رفت و با سرعت ۱۹۰ کیلومتر در ساعت، به مقصد خود در فرودگاه براتیسلاوا رسید. خودروهای دوگانه اسلواکی تنها ظرفیت جای دادن دو نفر با حداکثر وزن ۲۰۰ کیلوگرم برای هریک، را دارد که البته کلاین از طراحی نوع چهارنفره آن نیز در آینده نزدیک خبر داده است.

تاکسی خودران هواییحتما این به این مطلب هم سربزنید: تاکسی خودران هوایی
یک تاکسی هوایی خودران و بدون نیاز به خلبان که ظرفیت حمل دو مسافر را دارد به طور آزمایشی در وین اتریش به پرواز درآمد.اولین محصول مشترک دو کمپانی Ehang و FACC اتریش، پهپاد تاکسی خودرانی است که مشاهده می‌کنید که قرار است برای مسیرهای کوتاه مسافری و نیز برای اهداف پزشکی کار خود را پس از تولید انبوه شروع کند.

اشتفان کلاین، مخترع و فیزیکدان معروف آلمانی ساکن در اسلواکی اخیراً به ساخت یک نوع خودروی دو منظوره پرداخته که از قابلیت تردد در خیابان‌های اطراف یا پرواز در هوا برخوردار است. وی از طریق این خودروی پرنده، زمان مسافت رسیدن به مقصد را از نقاط مختلف به حدود نصف رسانده است، به طوری که در مرحله آزمایشی خودرو، شخصاً مسیر بین فرودگاه بین‌المللی نیترا و فرودگاه براتیسلاوا را تنها در مدت زمان ۳۵ دقیقه سپری کرد.

جالب است بدانید که کلاین پس از پایان سفر هوایی خود به فرودگاه براتیسلاوا، تنها با فشار دادن یک دکمه توانست در مدت زمانی حدود دو دقیقه و ۱۵ ثانیه، بالگردهای هواپیمای کوچک را جمع و آن را به خودرویی معمولی تبدیل کند. این هواپیمای منحصر به فرد، پس از ساخته شدن، با نظارت مقامات ارشد اسلواکی مورد آزمایش قرار گرفت و از قدرت جا به جایی و تغییر جهت ۴۵ درجه آن اطمینان حاصل شد.

خودروی پرنده در اسلواکی که می تواند در ارتفاع بیش از ۸ هزار فوتی زمین با سرعت بیش از ۱۰۰ مایل برساعت پرواز کند، یک گام به عرضه تجاری نزدیک شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان - این خودروی پرنده دو حالتی که «ایرکار» (Air Car) نام گرفته می تواند در کمتر از ۳ دقیقه از یک خودروی جاده ای به هواپیما تبدیل شود.

این خودرو اکنون پس از گذراندن تست های ایمنی در اسلواکی اجازه رسمی پرواز دریافت کرده است

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

متن وارد نشده است

متن وارد نشده است

تا کنون نظری ثبت نشده!

شما اولین نفری باشید که به این ایده نظر می دهید.

ایده های مرتبط