چگونه در صنایع کنسروسازی سرمایه‌گذاری کنیم

  • 01 شهریور 1399
  • 3 دقیقه
متفرقه
امروزه با پیشرفت تکنولوژی به راحتی می‌توان مواد غذایی را برای استفاده در آینده از پیش آماده کرد. در حال حاضر واحد‌های صنعتی بسیاری در این حوزه مشغول به فعالیت می‌باشند. یک از پرطرفدارترین شاخه‌های آماده‌سازی مواد غذایی، خط تولید کنسرو حبوبات و سبزیجات می‌باشد.

کلمه کنسرو‌سازی از لغت یونانی Conservar به معنی حفظ کردن آمده است. در واقع کنسرو کردن در صنایع غذایی عبارت است از ایجاد شرایط مطلوبی که بتوان تحت آن، محصول مورد نظر را برای مدتی طولانی حفظ کرد. رشد سریع شهرنشینی و تغییر استانداردهای زندگی از سویی و افزایش نسبی درآمد خانواده‌ها و آگاهی مردم نسبت به سلامت فردی و ارزش میوه و سبزیجات، آینده روشنی را برای صنعت پردازش این دست از منابع غذایی رقم زده و می‌توان رشد چشمگیری را در این صنعت پیش‌بینی کرد.

کنسرو کردن بهترین راه نگهداری موادغذایی در مدت زمان طولانی است.

از فواید کنسروها میتوان به استفاده ازتازه ترین و با کیفیت ترین میوه ها و سبزیجات اشاره کرد.

غذای کنسروی میتواند به اندازه غذای تازه مغذی باشد زیرا با کنسرو کردن خاصیت موجود در غذا حفظ می شود.


 تولید و پخش مواد غذایی نیمه آماده تازهحتما این به این مطلب هم سربزنید: تولید و پخش مواد غذایی نیمه آماده تازه
ایده خلاقانه ی تولید و پخش مواد غذایی نیمه آماده تازه فرصت طبخ و خوردن غذای سالم و خوشمزه خانگی را برای همه فراهم کند. از آنجایی که مخاطبان اصلی این کسب و کار، افراد شاغل هستند، میتواند بازار هدف گسترده ای را در میان آشنایان و نزدیکان مشتریان خود نیز جستجو کرده، روز به روز پیشرفت کند و پاسخگوی نیاز های افراد بیشتری باشد.


ایده کنسرو سازی ایده ای جالب برای کسب در آمد است که شما با سرمایه گذاری در آن و البته داشتن مواد سالم و تولید محصول با کیفیت میتوانید به یک برند تبدیل شوید و به راحتی محصولات خود را به فروش برسانید.

تکنولوژی کنسرو سازی


با توجه به تنوع محصولات کشاورزی، دامپروری و شیلات یکی از مهم‌ترین بخش‌های جذاب برای صاحبان سرمایه ‌می‌تواند حضور در صنایع تبدیلی مربوط به این تولیدات به‌خصوص در صنعت کنسروسازی باشد. اما مهم‌ترین نکته در این سرمایه‌‌گذاری چرخه تامین مواد اولیه و دستیابی به بازارهای هدف قابل اعتماد و تضمین فروش محصولات تولیدی است.

ازمهم ترین نکات برای سرمایه گذارانی که قصد وارد شدن به این صنعت را دارند این است که در ابتدای ورود نوع فعالیت و تنوع محصولاتی که تصمیم به تولید دارند را مشخص کرده و سپس با توجه به مقدارو تنوع مواداولیه مکان مورد نظررا انتخاب کرده و سرمایه گذاری را آغاز کنند.

برای موفق شدن در این صنعت سرمایه گذاران می بایست بازارسنجی اولیه را انجام دهند سپس شروع به تولید محصولات کنند.




در دنیای امروز تولید محصولات کنسروی نقش بسیار مهمی در معادلات جهانی و توسعه صنعتی کشورها ایفا می نماید. سرمایه گذاری هایی که امروزه در دنیا و ایران به منظور توسعه صنایع کنسروی صورت می گیرد، ایجاب می نماید که با استفاده از یک برنامه ریزی صحیح و همه جانبه به آموزش و تربیت نیروی انسانی ماهر و کارامد اقدام گردد.


بی شک صنعت کنسرو سازی یکی از مهم ترین بخش های صنایع غذایی محسوب می شود. یکی از مشکلات اساسی این صنعت کمبود نیروی متخصص و آموزش دیده می باشد و شما میتوانید با ورود به این عرصه میتوانید به خوبی کسب درآمد کنید.





نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

متن وارد نشده است

متن وارد نشده است

تا کنون نظری ثبت نشده!

شما اولین نفری باشید که به این ایده نظر می دهید.

مطالب مرتبط

اینفوگرافیک چیست؟

اینفوگرافی‌ها در طی سال‌های اخیر به یکی از ابزارهای ارتباط جمعی تبدیل شده‌اند. به‌طورکلی، هدف از تولید اینفوگرافی دسترسی به جامعه گسترده‌تری از مخاطبان از طریق ساده‌سازی موضوعات پیچیده و سازمان‌دهی آن‌ها در یک قالب قابل هضم است و به خاطر سادگی نسبی و جذابیت روایتگری اینفوگرافی است که این نوع از محتوا روز به روز محبوب‌تر شده و بیشتر در اینترنت و شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته می‌شود.

6 ۰ ۱۶۴۶

سواد دیجیتال چیست و چه کاربردی دارد؟

امروزه زندگی دیجیتالی یکی از الزامات زندگی همه‌ی ماست و حتی اگر بخواهیم که سهم تکنولوژی دیجیتال را در زندگی خود کاهش دهیم، اما بی‌تردید حذف کردن تکنولوژی از زندگی تقریباً امکان پذیر نیست. به همین علت، بسیار از کشورهای جهان، تقویت سواد فناورانه و افزایش سواد دیجیتال را در برنامه‌ی آموزش و پرورش کودکان و نوجوانان و نیز در برنامه‌های آموزشی دانشگاهی گنجانده‌اند.

6 ۰ ۵۰۶۹

شرکت های پیشتاز دنیا در عرصه یادگیری عمیق

یادگیری عمیق به عنوان زیرمجموعه ای از یادگیری ماشینی، که خودش زیرمجموعه ای از هوش مصنوعی محسوب می شود، راهی است برای پیاده سازی یادگیری ماشین از طریق شبکه های عصبی مصنوعی؛ یعنی الگوریتم هایی که عملاً از ساختار و عملکرد مغز انسان تقلید می کنند. هرچند این فرآیند هنوز در حال تکامل است، اما قابلیت‌های آن پایان ناپذیر است. یادگیری عمیق از شبکه‌های عصبی مصنوعی به منظور تقلید عملکردهای مغز انسان بهره می‌گیرد. یادگیری عمیق در حوزه‌های بی‌شماری کاربرد دارد، ازجمله تشخیص گفتار، ابررایانه، رسانه‌ اجتماعی، پردازش زبان طبیعی و امنیت سایبری.

7 ۰ ۱۳۵۳

تالار ایده پردازان - ستاره تاجبخش

ایده های مطرح شده : ☁ ربات گیرنده سوسک ☁ اعتبار خرید VIP ☁ باشگاه مادر و فرزند

1 ۰ ۱۲۵