سینوهه کیست؟

  • 04 شهریور 1398
  • 3 دقیقه
متفرقه
سینوهه شخصیتی است که در هنگام تولد او را در یک سبد دست باف گذاشته و به رود نیل سپرده‌اند و خانواده‌ای فقیر او را یافته و به فرزندی بزرگ می‌کنند. سینوهه در ادامه به مقام کاهنی و پزشکی (مخصوصِ فرعون) می‌رسد و سفرهایی را به بابل و سوریه و کناره دریای مدیترانه می‌کند. در طول این سفر با رخدادهای گوناگون روبه رو می‌شود. در بازگشت به مصر برای نجات مصر از حرفه پزشکی خود استفاده می‌کند.

سینوهه کیست؟

سینوهه پزشک مخصوص سلطنتی آخِناتون(آمنهوتپ چهارم) فرعون مصر بود که درمیان سال‌های ۱۳۳۴–۱۳۵۱ پیش از زادروز مسیح می‌زیسته است.سینوهه در زمان سلطنت آمنهوتپ سوم چشم به جهان گشود که در هنگام تولد سینوهه را در یک سبد دست باف گذاشته و به رود نیل سپرده‌اند و خانواده‌ای فقیر او را یافته و به فرزندی بزرگ می‌کنند.
سینوهه در جوانی به مدرسه طبی دارالحیات می رود و متوجه حیله گری کاهنان مصر و خداهایشان می شود و دم برنمی آورد تا بتواند ادامه تحصیل خود را در رشته طب انجام دهد.سینوهه به مرور زمان مهارت زیادی در پزشکی می یابد و در نهایت به مقام کاهنی و پزشکی مخصوصِ فرعون می‌رسد و این سرآغاز زندگی پرفراز و نشیب و پر خطر برای او می شود.سینوهه پزشکی بود که به همراه غلام یک چشمش کاپتا به بیشتر دنیا سفر کرد و به دلیل عقاید روشنفکرانه ای که داشت اغلب تحقیر می شد.در ادامه زندگی،سینوهه در می یابد که فرزند فرعون پدر(آمنهوتپ سوم)می باشد و از زنی بابلی زاده شده و ملکه مادر که دختر زا بوده برای اینکه زنان حرمسرا جای او را نگیرند و با زادن پسری ملکه نشوند تمام فرزندان پسر را به رود نیل می سپرده که یکی از این کودکان سینوهه بوده است.آخِناتون فرعون مصر که برادر ناتنی سینوهه به حساب می آمده است ،از بیماری صرع رنج می برده و تمام خدایان مصر از جمله آمون را مردود دانسته و خدای ناپیدای خود که چون خورشید می درخشیده و به برادری و برابری انسانها و عدم تفاوت بین آنها امر کرده بود را پرستش می کرد.

سینوهه کمکهای زیادی جهت اشاعه اندیشه او انجام می دهد تا آنجا که تمام دارایی خودش را که با درایت وکیاست غلام خود(کاپتا) و در سفرهای زیادی بدست آورده را در این راه فدا می کند و تا پایان عمر به این اندیشه وفادار می ماند.اگرچه خود سینوهه مجبور می شود که فرعون آخِناتون را با زهر بکشد ولی این امر را به زور خنجر هورم هب (سردار لشکر فرعون) و آمی (پدر زن فرعون) و به صلاح خود فرعون انجام می دهد.
در اواخر زندگی سینوهه، فرعون جدید(هورم هب) که با کمک خود سینوهه به حکومت رسید او را به خاطر ایده های روشنفکرانه اش به جزیره ایی خالی از سکنه تبعید میکند.سینوهه سه کتاب در زمینه طب می نویسد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

متن وارد نشده است

متن وارد نشده است

تا کنون نظری ثبت نشده!

شما اولین نفری باشید که به این ایده نظر می دهید.

مطالب مرتبط

استعدادیابی چیست؟

استعدادیابی موضوعی است که اهمیت ویژه ای دارد . شناسایی عوامل موفقیت راه را برای رسیدن به هدف هموار می کند . این که مشخص شود چه ویژگی هایی ورزشکاران معمولی را از ورزشکاران نخبه متمایز می سازد کاری بس دشوار است که موضوع پرداختن به استعدادیابی را دشوارتر ساخته است . بیشتر والدین علاقمندند تا کودکانشان موفقیت در یک رشته ورزشی را تجربه کنند . برخی والدین حتی ممکن است تمایل داشته باشند کودک خود را در سطح نخبگان ورزشی و قهرمانان ملی و بین المللی ببینند. این فرآیند نیازمند شناسایی و انتخاب افراد با استعدادی است که شرایط لازم جسمانی ، مهارتی و رفتاری برای موفقیت در یک رشته خاص را داشته باشند .

5 ۰ ۱۸۱

گیمیفیکیشن چیست و چه کاربردی دارد؟

گیمیفیکیشن یا بازی سازی که گاهی هم به بازی آفرینی ترجمه می‌شود از جمله زیر مجموعه‌های دانش طراحی برای تغییر رفتار یا Behavioral Designاست که طی سال‌های اخیر، در فضای دانشگاهی و نیز محیط کسب و کار مورد توجه بیشتری قرار گرفته است. گیمیفیکیشن یا بازی سازی، هنر تعبیه کردن مکانیزم های بازی در فضاهایی است که به صورت پیش‌فرض برای بازی طراحی نشده‌اند.

9 ۰ ۱۹۹

برندسازی چیست؟

برندینگ ایجاد ذهنیت مثبت در ذهن مخاطب است؛ به عبارت دیگر، برندینگ فرآیندی است که از طریق ایجاد و شکل دادن به برند در ذهن مشتریان، به شرکت، محصولات یا خدمات آن معنا می‌دهد. برندینگ یک استراتژی است که شرکت‌های مختلف آن را با هدف کمک به مردم در جهت شناسایی سریع محصولات و سازمان خود و دادن دلیلی به آن‌ها برای انتخاب محصولشان در رقابت با رقبا تدوین می‌کنند.

5 ۰ ۲۴۴

چگونه ایده های جدید خلق کنیم؟

امروزه با چالش‌های تمام‌نشدنی و پیچیده‌ای که مدام به وجود می آیند، شرکت‌ها و سازمان‌ها سرانجام فهمیده‌اند که اگر می‌خواهند در رقابت با دیگران عقب نمانند، ضروری است که مدام در حال نوآوری باشند. به همین دلیل لازم است که مدام به دنبال راه‌های جدیدی باشیم که نوآوری ‌مان را شکوفا بکنند.

4 ۰ ۲۳۰