مدیتیشن ایده جذاب زندگی سالم
- 12 اسفند 1398
- 6 دقیقه
مدیتیشن چیست؟
مدیتیشن به معنای متمرکز کردن ذهن دربدن است که در آن شخص به آرامی توجه را به درون خود می برد تا به آرامش جسمی و ذهنی دست پیدا کند. مدیتیشن تمرکز ، آرامش و همچنین کاهش درد و افزایش بهبودی سلامت انسان را به همراه دارد. مدیتیشن تبدیل شدن به فردی متفاوت، فرد جدید، و یا حتی یک فرد بهتر نیست این در مورد آموزش آگاهی و درک حس سالم است سعی نمی کنید افکار و احساسات خود را خاموش کنید یاد می گیرید بدون قضاوت به آنها نگاه کنید و در نهایت، ممکن است شروع به درک بهتر آن ها نیز کنید.
مثبت اندیشی چیست و چگونه مثبت اندیش باشیم؟
اثرات مثبت و خواص مدیتشین
یادگیری مدیتیشن مانند یادگیری هر مهارت دیگری است. این کار با تمرین سازگار انجام می شود تا آسوده شوید.
کاهش استرس:
کاهش استرس یکی از رایج ترین دلایلی است که مردم از مدیتیشن استفاده می کنند. به طور معمول، استرس ذهنی و فیزیکی باعث افزایش سطح هورمون استرس کورتیزول می شود که باعث تولید بسیاری از اثرات مضر استرس مانند ترشح مواد شیمیایی (سیتوکین) می شوند.
این اثرات باعث اختلال خواب، افسردگی و اضطراب، افزایش فشار خون می شود. مدیتیشن می تواند علائم بیماری های مربوط به استرس، از جمله سندروم روده تحریک پذیر را بهبود بخشد.
بهبود سلامت عاطفی :
برخی اشکال مدیتیشن نیز می تواند منجر به بهبود تصویر ذهنی و دیدگاه مثبت تری در زندگی شود. مواد شیمیایی التهابی به نام سیتوکین که در واکنش به استرس آزاد می شوند می توانند بر حالت افسردگی تاثیر بگذارند و منجر به افسردگی شوند.
خود آگاهی:
برخی از اشکال مدیتیشن می تواند به شما کمک کند درک قوی تر از خود ایجاد کنید و به رشد خود در بهترین حالت کمک کنید.
توجه بیشتر :
مدیتیشن به افزایش قدرت و استقامت کمک می کند و انجام آن در طول زمان قدرت تمرکز و توجه را بیشتر می کند
کاهش کم حافظی مربوط به سن :
پیشرفت در توجه و شفافیت تفکر می تواند کمک کند ذهن را جوان نگه دارید. توانایی شرکت کنندگان در انجام وظایف حافظه در مطالعات متعدد از دست رفتن حافظه مربوط به سن را بهبود بخشید .
عزت نفس چیست و راههای تقویت آن
بهبود خواب:
تقریبا نیمی از مردم در برخی موارد با بی خوابی دست و پنجه نرم می کنند علاوه بر این می تواند به استراحت بدن کمک کند، تنش را آزاد کرده و شما را در وضعیتی آرام قرار دهد که به احتمال زیاد در آن به خواب بروید.
کمک به کاهش درد:
درک شما از درد به حالت ذهنی متصل است و می تواند در شرایط استرس زا بالا برود. بیمارانی که مدیتیشن انجام می دهند فعالیت افزایش یافته در مراکز مغزی که به کنترل درد معروف هستند را نشان دادند آن ها همچنین حساسیت کمتری به درد گزارش دادند .
کاهش فشار خون :
مدیتیشن می تواند سلامت جسمی را با کاهش فشار بر قلب بهبود بخشد.فشار خون بالا باعث می شود قلب برای پمپ کردن خون سخت تر کار کند که می تواند منجر به عملکرد ضعیف قلب شود فشار خون بالا باعث آترواسکلروز و یا تنگ کردن سرخرگ ها می شود که می تواند منجر به حملات قلبی و سکته شود.
ایده ها و راهکارهای مقابله با خشم
انواع مدیتیشن :
- مدیتیشن تفکری
- مدیتیشن تمرکزی
مدیتیشن تمرکزی
در این مدیتیشن فرد بر روی تنفس، تصویر واقعی یا خیالی، صدا، یا عبارتی که تکرار می شود (مانترا)، و یا بر حرکات مشخص مانند حرکات تای چی، یوگا ، چی کونگ تمرکز می کند. هنگام متمرکز شدن ، نگرانی و اضطراب از بین می رود و جای آن را احساس آرامش می گیرد.
این آرامش بر روی بدن اثرات مفیدی دارد. درمدیتیشن یا مانترا شما هر چیزی که بتواند در شما تمرکزی به وجود آورد مانند یک کلمه یا صوت ساده یا دیدن یک گل زرد در طول زمان مدیتیشن با خود تکرار می کنید تا روی افکار خود تمرکز کنید و آرام گردید. در مدیتیشن تنفسی برای کمک به روشن شدن ذهن بر فرایند دم و بازدم، تمرکز می کنند.
مدیتیشن تفکری
این نوع از مدیتیشن ، با افزایش دقت روی حواس همراه است . در این روش بدون تفکر از حواس پنجگانه و افکار ناراحت کننده که جلوی ذهن انسان رژه می روند ف اطلاعاتی دریافت می کنند و شخص بدون انجام فعالیت خاصی، فشارهای وارده به ذهن و حواس پنجگانه را تخلیه می کند.
شما اولین نفری باشید که به این ایده نظر می دهید.