تاثیر هوش مصنوعی بر کشاورزی جهان
- 19 بهمن 1398
- 6 دقیقه
هوش مصنوعی
هوش مصنوعی از تکنولوژی های صنعت کشاورزی است که می تواند بهره وری مزارع را افزایش دهد. کشاورزی یکی از صنایعی است که امروزه به شدت نیازمند محاسبات در سطوح مختلف ازجمله کیفیت سنجی زمین های زراعی در فرآیندهای سه گانه کاشت، داشت و برداشت محصولات و پردازش دقیق داده های هواشناسی و تغییرات اقلیمی است.
کشاورزی مدرن به کمک فناوری
هوش مصنوعی، کمپانی ها و سازمان های مختلفی را دگرگون کرده است. نوآوری که در هوش مصنوعی قرار دارد نوعی از الگوریتم است که می تواند میلیون ها دیتا و اطلاعات را آنالیزکند تا به الگوهایی مناسب دست یابد و از این الگوها برای پیش بینی های دقیق استفاده شود. وقتی از این مراحل در کشاورزی استفاده شود، بی شک می تواند به این حوزه کمک کند تا بیشترین بازده را با کمترین خسارت در مزارع هوشمند داشته باشد.
این موضوع می تواند به کشاورزان کمک کند تا بر محصولات خود نظارت داشته باشند و بتوانند پیش بینی های درستی برای وضعیت محصولات خود انجام دهند. ازسوی دیگر تعداد دفعات آبیاری نیز با توجه به اطلاعات به دست آمده از سنسورها کاملا براساس نیاز محصول خواهد بود و به این ترتیب در مصرف آب صرفه جویی می شود. همچنین این سنسورها نشان می دهد که یک گیاه به چه میزان نور نیاز دارد و میزان آفتابی که در منطقه وجود دارد برای این گیاه مناسب است یا خیر. هوش مصنوعی، تنها در مزرعه نیست که دراختیار کشاورزان قرار می گیرد بلکه می تواند در مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاه ها نیزاستفاده شود.
سواد دیجیتال چیست و چه کاربردی دارد؟
مزارع روزانه صدها هزار داده در سطح زمین تولید میکنند. با کمک هوش مصنوعی، کشاورزان در حال حاضر میتوانند موارد مختلفی را مانند شرایط آب و هوایی، دما، میزان استفاده از آب یا شرایط خاک جمع آوری شده از مزرعه خود در زمان واقعی مورد تجزیه و تحلیل قرار داده تا تصمیمات خود را بهتر بشناسند.
کشاورزی دقیق از فناوری هوش مصنوعی برای کمک به تشخیص بیماری ها در گیاهان، آفات و تغذیه نامناسب گیاهان در مزارع استفاده میکند. سنسورهای AI میتوانند علفهای هرز را شناسایی و مورد هدف قرار داده و سپس تصمیم بگیرند که از چه علف کشی در منطقه مناسب استفاده کنند. این به جلوگیری از استفاده بیش از حد از علف کش ها و سموم که به مواد غذایی ما راه پیدا میکنند، کمک میکند.
موشن گرافیک چیست و چه کاربرد هایی دارد؟
کشاورزان برای نظارت بر مزارع به نظارت و پردازش دادهها از ماهوارهها و پهبادها روی میآورند. بینایی ماشینی و الگوریتمهای یادگیری عمیق، داده های گرفته شده از هواپیماهای بدون سرنشین را که در مناطق مختلف پرواز میکنند، مورد پردازش قرار میدهد.
از هواپیماهای بدون سرنشین، دوربینهای دارای قابلیت هوش مصنوعی میتوانند تصاویر مربوط به کل مزرعه را ضبط کرده و تصاویر را در زمان مناسب برای شناسایی مناطق مشکل و پیشرفتهای بالقوه تجزیه و تحلیل کند. هواپیماهای بدون سرنشین قادرند زمین بسیار بیشتری را در زمان بسیار کمتری از انسان تحت پوشش قرار دهند و این موضوع این امکان را به وجود میآورد که مزارع بزرگ به طور مکرر مورد نظارت قرار گیرند.
با ورود افراد کمتر به حرفه کشاورزی، اکثر مزارع با چالش کمبود نیروی کار روبرو هستند و مزارع به کارگران برای برداشت محصولات زراعی و تولیدی مزارع خود نیاز دارند.
یک راه حل برای کمک به این کمبود کارگر، رباتهای کشاورز است. این رباتها نیروی کار انسانی را حمایت میکنند و در اشکال مختلف مورد استفاده قرار میگیرند. این رباتها میتوانند محصولات زراعی را با حجم بالاتر و سرعت بیشتری نسبت به کارگران انسانی برداشت کنند، بطور دقیق تر علفهای هرز را شناسایی و از بین ببرند و با داشتن نیروی کار شبانه روزی هزینههای مزارع را کاهش دهند.
با استفاده از هوش مصنوعی مزارع در سرتاسر جهان قادرند اثربخشی بیشتری داشته باشند در حالی که هنوز کارگران کمتری نسبت به گذشته دارند اما در عین حال نیازهای غذایی جهان را برآورده میکنند. نیازی اساسی تر از نیاز به غذا وجود ندارد و این نیاز هرگز از بین نمیرود.
شما اولین نفری باشید که به این ایده نظر می دهید.